Cristina Dumitrache, PSD: „Producătorii români și fermierii autohtoni au nevoie de sprijin și încurajare”

Pe 10 octombrie este Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești. În această perioadă, Ministerul Agriculturii a demarat o campanie de promovare a produselor românești prin organizarea unor târguri și evenimente specifice.

„Producătorii români și fermierii autohtoni au nevoie de sprijin și încurajare. Începând cu autoritățile statului, care trebuie să găsească mijloacele pentru dezvoltarea acestui sector agricol și continuând cu fiecare dintre noi care putem alege să cumpărăm produse românești, sănătoase și de calitate. Susțin producătorii români! Aleg gustul românesc autentic!”, a declarat, cu această ocazie, Cristina Dumitrache, deputat PSD.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Toate facilitățile de debirocratizare acordate microîntreprinderilor au fost anulate de parlamentari

Sun Oct 9 , 2022
Microîntreprinderile românești sunt iarăși obligate să țină condica de prezență sau pontajul, precum și fișa postului pentru angajați, indiferent dacă firmele se înțeleg sau nu cu salariații în acest sens, potrivit Legii 275/2022, scrie startupcafe.ro. Noua Lege 275/2022 a fost adoptată de Parlament, promulgată de președintele Iohannis și publicată în Monitorul oficial […]

V-ar putea interesa și: