Cristina Dumitrache, PSD: „Profesia de moașă are nevoie de un statut autonom”

Ziua Internațională a Moașei, sărbătorită în fiecare an pe 5 mai evidențiază rolul și importanța acestui specialist în sistemul sanitar și în îngrijirea mamelor și a nou-născuților.

„Profesia de moașă are nevoie de un statut autonom și foarte bine definit în legislația românească, care momentan este lacunară.În acest sens am inițiat un proiect legislativ care prevede reglementarea normelor de practică și a protocoalelor prin care această profesie poate fi exercitată. Proiectul de lege aflat în derularea procedurii parlamentare va intra, sper, cât mai curând pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. Femeile, mamele, familiile din România au atât nevoia cât și dreptul să beneficieze de sprijin și îngrijire la cel mai înalt nivel!”, a declarat Cristina Dumitrache, deputat PSD.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cât și cum se construiește în Constanța. O analiză a jurnalistului Cristian Hagi la Tomis TV

Fri May 6 , 2022
În județul Constanța s-au construit 3305 de locuințe, anul trecut. Jurnalistul Cristian Hagi a analizat, în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV, atât cifra, dar și modul în care se construiește. În cadrul emisiunii veți putea vedea prezentarea a două ansambluri imobiliare din oraș, dar și un dicționar prin […]