Cristina Dumitrache, PSD: „România se confruntă de câțiva ani cu o criză de sânge”

Cristina Dumitrache, PSD: „România se confruntă de câțiva ani cu o criză de sânge”

În fiecare an, la data de 14 iunie se celebrează în întreaga lume, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, prilej pentru a crește gradul de conștientizare privind necesitatea donării de sânge.

„România se confruntă de câțiva ani cu o criză de sânge. Lipsa donatorilor înseamnă intervenții chirurgicale amânate, boli care se agravează și uneori chiar pierderi de vieți! Pentru că, da! Sângele înseamnă viață iar donând putem salva vieți!”, atrage atenția deputata PSD Cristina Dumitrache.

Aceasta sublinialză că „avem nevoie de campanii ample către cetățeni prin care aceștia să fie informați cât de importantă este donarea de sânge, cât de lipsită de riscuri este și câtă însemnătate are un astfel de gest pentru semenii care au nevoie.”

„De #ZiuaMondialăaDonatoruluideSânge îi felicit pe toți cei care au donat sânge și care au înțeles importanța acestui act umanitar generos.”, a mai transmis aceasta.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cod galben de vreme rea în municipiul Constanța

Tue Jun 14 , 2022
Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea pentru municipiul Constanța. Atenționarea este valabilă până mâine, 15 iunie, la ora 06:00. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 60-80km/h. Cantitățile de apă vor depăși […]