Cristina Dumitrache, PSD: Românii care nu au asigurare medicală se vor putea înscrie pe listele medicilor de familie și vor putea beneficia de pachetul de servicii medicale de bază

Cristina Dumitrache, PSD: Românii care nu au asigurare medicală se vor putea înscrie pe listele medicilor de familie și vor putea beneficia de pachetul de servicii medicale de bază

Românii care nu au asigurare medicală se vor putea înscrie pe listele medicilor de familie și vor putea beneficia de pachetul de servicii medicale de bază, inclusiv de servicii medicale de prevenție, anunțat deputata PSD Cristina Dumitrache, membră în Comisia pentru sănătate și familiei a Camerei Deputaților.

Programul de Guvernare pe sănătate este cât se poate de clar: „niciun cetățean fără acces gratuit la servicii de sănătate”.

„Conform acestui principiu, nimeni, cu atât mai mult cei ce provin din categorii sociale vulnerabile, nu trebuie să fie privat de accesul la servicii medicale. Este o formă de prevenție a unor suferințe și afecțiuni ce se pot agrava și o modalitate de a evita costuri financiare mai mari. Dreptul la sănătate este pentru toată lumea, fără nicio discriminare! Cu servicii medicale disponibile, accesibile şi de bună calitate.”, a subliniat Cristina Dumitrache.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident rutier cu patru răniți în Cogealac

joi aug. 18 , 2022
Un accident rutier în urma căruia patru persoane au fost rănite a avut loc joi după amiază în Cogealac. „Patru victime au fost transportate la spital, conștiente. Au suferit traumatisme membre și traumatisme cranio cerebrale.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) […]

V-ar putea interesa și: