Cristina Dumitrache, PSD: „Scoaterea celor 6 spitale din PNRR și găsirea altor surse de finanțare a fost singura măsură corectă pentru prevenirea unor noi cheltuieli iresponsabile și neasumate”

Într-un moment dificil la nivel mondial, după multiple crize prin care a trecut România, ar trebui să ne concentrăm mai mult pe soluții și mai puțin pe politizarea sistemului de sănătate, a declarat astăzi, 19 martie, pe pagina sa de Facebook, deputata PSD Cristina Dumitrache.

„Actuala preocupare a membrilor USR față de sănătatea românilor ar fi una salutară dacă ea ar fi reală și n-ar veni la câțiva ani distanță față de momentul când au avut șansa să facă un bine țării în acest sens. Românii nu trebuie să uite măsurile aberante luate, în special în perioada pandemiei, de cei care pozează astăzi în luptători pentru dreptate.
Românii nu trebuie să uite de sumele uriașe cheltuite iresponsabil pe timpul cât USR s-a aflat la guvernare, din care amintim doar miliardul de euro dat pe vaccinuri de care nu aveam nevoie.
Românii nu trebuie să uite de cei care și-au pierdut viața în cele șapte incendii care au avut loc în spitalele din România chiar în perioada când USR ar fi trebuit și ar fi putut să îi protejeze. Și pentru ca iresponsabilitatea să fie completă, aceiași membri USR „insistă“ să îi pună pe români la o cheltuială în plus pentru a acoperi deciziile aberante luate în trecut de fostul premier Cîțu.”, a scris aceasta.

Cristina Dumitrache mai spune că cei care încă mai speră la un sistem de sănătate sănătos „trebuie să știe că scoaterea celor 6 spitale din PNRR și găsirea altor surse de finanțare a fost singura măsură corectă pentru prevenirea unor noi cheltuieli iresponsabile și neasumate.”

„Ca o coincidență, toate aceste jocuri politice vin la numai 24 de ore de când la nivel global s-a sărbătorit Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului.”, a mai spus Cristina Dumitrache.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuitorii de pe strada Zorelelor se pregătesc de proteste, din nou, pentru că nu mai pot parca pe trotuar

lun sept. 18 , 2023
Locuitorii de pe strada Zorelelor din municipiul Constanța care și-au lăsat mașinile pe trotuar au primit înștiințări de la Poliția Locală. Li se atrage faptul că nu au voie să parcheze pe trotuar, în caz contrar o să fie amendați. Oamenii de acolo se pregătesc de proteste. Din nou. Au […]

V-ar putea interesa și: