Cristina Dumitrache, PSD: „Tinerii din România au un potențial extraordinar, sunt energici, creativi și determinați să schimbe lumea în bine”

cristina dumitrache

Astăzi este Ziua Internațională a Tineretului, ocazie cu care ne reamintim de rolul esențial pe care îl au noile generații în societatea globală actuală, a transmis Cristina Dumitrache, deputat PSD.

„Tinerii din România au un potențial extraordinar, sunt energici, creativi și determinați să schimbe lumea în bine. Tocmai de aceea au nevoie de încurajări, de susținere și de șanse pentru a-și explora potențialul și pentru a avea o participare eficientă și constructivă în societate. Tabăra de leadership „#Viitorul #ești #tu”, dedicată tinerilor, care se desfășoară la Neptun în perioada 24-29 august, este un proiect la care m-am alăturat cu bucurie și pe care îl aștept cu mare nerăbdare.”, a precizat aceasta.

Acest program oferă tinerilor participanți posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de lider, de a-și descoperi aptitudinile și atuurile, de a învăța ce înseamnă să fie activi în comunitățile în care trăiesc.

„Tinerii au nevoie de astfel oportunități pentru a se dezvolta și a deveni cetățeni responsabili. Ei reprezintă viitorul și toate speranțele noastre pentru dezvoltarea durabilă a societății în care trăim.”, a mai spus Cristina Dumitrache.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Cristina Dumitrache, PSD: „Tinerii din România au un potențial extraordinar, sunt energici, creativi și determinați să schimbe lumea în bine”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Droguri în Vama Veche, parfumuri contrafăcute în Mamaia

sâm aug. 12 , 2023
În ultimele 24 de ore jandarmii Grupării Mobile Constanța au întocmit 11 acte de sesizare a organelor competente, în care se regăsesc 17 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope, precum și pentru comercializarea de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, și au aplicat un număr […]

V-ar putea interesa și: