Cristina Dumitrache: „Să le mulțumim dascălilor pentru dăruire și profesionalism”

În data de 5 octombrie sărbătorim Ziua Mondială a Educației, zi în care toate națiunile își arată aprecierea față de profesori și învățători.

„În această zi să ne îndreptăm atenția cu recunoștință și respect către dascălii care au contribuit la formarea noastră ca oameni. Să le mulțumim pentru dăruirea și profesionalismul cu care își duc misiunea la capăt cu fiecare generație de elevi. Să îi prețuim pentru că prin munca lor putem avea un viitor și o societate de oameni competenți, pregătiți, valoroși.”, a declarat Cristina Dumitrache, deputat PSD.

Aceasta a amintit și un citat din Nelson Mandela: „Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea.”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Vreți să emigrați în America? A început înscrierea în „loteria vizelor”

Wed Oct 5 , 2022
Departamentul de Stat anunță că perioada de înregistrare în programul Diversity Visa DV-2024, supranumit „loteria vizelor” începe la data de 5 octombrie 2022 și se încheie la 8 noiembrie 2022. Programul DV-2024 se desfășoară exclusiv în format electronic și nu se percepe nicio taxă de înscriere.  Perioada de înregistrare:  Transmiteți cererile […]