Cristina Dumitrache, PSD: „Școlile trebuie să rămână deschise!”

„Școlile trebuie să rămână deschise!”. Este mesajul clar, fără echivoc, pe care îl transmite PSD, prin vocea deputatei Cristina Dumitrache.

„Este apelul pe care campania #înbănci, inițiată de Partidul Social Democrat îl face pentru a atrage atenția asupra importanței pe care un parcurs educațional sănătos îl are pentru copii.”, spune aceasta.

„S-a dat vina pe valul 4 al pandemiei. Dar oare cine avea grija și obligația să îl preintâmpine? S-a învinovățit populația nevaccinată. Dar cine trebuia să se asigure că această campanie de imunizare funcționează eficient? Motive, pretexte, eschivare!!”, se întreabă retoric, Cristina Dumitrache.

Aceasta subliniază că lipsa soluțiilor sustenabile, incapacitatea celor care gestionează această criză sanitară, refuzul de a testa periodic și gratuit elevii sunt adevăratele motive pentru scenariul nedorit al închiderii școlilor care se preconizează.

„Incompetența lor nu trebuie plătită cu educația copiilor noștri! Țineți școlile deschise!” este mesajul social democraților.

Vă recomandăm și: Elevii, prizonieri sanitari


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.