Cristina Dumitrache, PSD: „Școlile trebuie să rămână deschise!”

„Școlile trebuie să rămână deschise!”. Este mesajul clar, fără echivoc, pe care îl transmite PSD, prin vocea deputatei Cristina Dumitrache.

„Este apelul pe care campania #înbănci, inițiată de Partidul Social Democrat îl face pentru a atrage atenția asupra importanței pe care un parcurs educațional sănătos îl are pentru copii.”, spune aceasta.

„S-a dat vina pe valul 4 al pandemiei. Dar oare cine avea grija și obligația să îl preintâmpine? S-a învinovățit populația nevaccinată. Dar cine trebuia să se asigure că această campanie de imunizare funcționează eficient? Motive, pretexte, eschivare!!”, se întreabă retoric, Cristina Dumitrache.

Aceasta subliniază că lipsa soluțiilor sustenabile, incapacitatea celor care gestionează această criză sanitară, refuzul de a testa periodic și gratuit elevii sunt adevăratele motive pentru scenariul nedorit al închiderii școlilor care se preconizează.

„Incompetența lor nu trebuie plătită cu educația copiilor noștri! Țineți școlile deschise!” este mesajul social democraților.

Vă recomandăm și: Elevii, prizonieri sanitari


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

315 constănțeni internați din cauza covid, 5 decedați

mie sept. 22 , 2021
În acest moment, în județul Constanța sunt 315 persoane bolnave de covid internate. În total sunt 467 de paturi, distribuite după cum urmează: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța – 140; Spitalul Municipal Medgidia – 150; Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța – 20; Spitalul Municipal Mangalia – 55; Spitalul Clinic […]
spitalul de boli infectioase constanta

V-ar putea interesa și: