Cristina Dumitrache și Alexandra Cârstea luptă pentru canabisul medical

Cristina Dumitrache (centru) și Alexandra Cârstea, invitatele jurnalistului Cristian Hagi în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV

I s-a spus că mai are de trăit câteva luni în dureri groaznice. A mai trăit însă ani de zile, cât de bine se poate pentru un bolnav de cancer. A ajutat-o canabisul medical.

Fiica Victoriei – așa o chema, Alexandra Cârstea, se luptă de ani de zile pentru ca acest tratament, benefic pentru circa 50 de afecțiuni, să poată fi folosit și pe piața din România, așa cum se întâmplă în multe țări din Europa și nu numai. Un proiect legislativ a fost inițiat de deputata Cristina Dumitrache.

Ambele vorbesc în emisiunea Punctul pe i, la Tomis TV, cu pasiune și convingere, despre beneficiile canabisului medical.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Viceprimarul Stelian Bujduveanu, constănțean, a explicat cât va costa parcarea în București

Thu Aug 4 , 2022
Viceprimarul Bucureștiului, constănțeanul Stelian Bujduveanu (PNL), a explicat, joi seară, care este noul sistem de parcare pentru Bucureşti şi care sunt tarifele pe care şoferii vor fi nevoiţi să le plătească pentru a parca maşina în siguranţă. Potrivit edilului, până anul viitor, în zona centrală a Capitalei vor fi construite […]