Cristina Pascu, noul administrator public al Municipiului Medgidia

Cristina Pascu, noul Administrator Public al Municipiului Medgidia

Cristina Pascu este, de ieri, noul administrator public al Municipiului Medgidia. A fost numită în această funcție, prin dispoziția numărul 982, de primarul Valentin Vrabie.

Cu o vastă experiență de peste 13 ani în domeniul administrației publice locale, Cristina Pascu a ocupat în trecut funcțiile de Șef Birou Proiecte și Șef Birou Achiziții Publice, în cadrul Primăriei Municipiului Medgidia.

Numirea a fost făcută în conformitate cu art. 244 din Codul Administrativ 57/2019, între părți fiind încheiat un contract de management. Dispoziția și contractul sunt valabile pentru perioada  mandatului primarului Valentin Vrabie.

Conform mandatului, Cristina Pascu va reprezenta instituția în raporturile cu terții iar atribuțiile sale de coordonare au fost stabilite potrivit contractului de management pentru: Birou Proiecte, Achiziții Publice, Juridic dar și compartimentul Tehnic Investiții.

„Sunt onorată să fiu numită în această funcție și sper să dovedesc, cu sprijinul colegilor, că domnul primar a făcut cea mai bună alegere”, a declarat noul administrator public al Municipiului Medgidia.

„Cred cu tărie că numirea doamnei Cristina Pascu în această funcție va fi un câștig pentru municipiul Medgidia. Pregătirea și experiența profesională de până acum sunt cu siguranță utile acestei instituții, acestei comunități. Am încredere că în această formulă, împreună cu domnul viceprimar Niculae Păun, vom asigura cea mai bună administrare a municipiului Medgidia”, a declarat edilul Valentin Vrabie.

Valentin Vrabie, PNL, a câștigat detașat alegerile locale, surclasându-și adversarii. De fapt, este cel mai bun rezultat pe care l-a obținut PNL în orașele mari din județul Constanța.

„În ciuda tuturor dificultăților, în acest moment echipa din cadrul primăriei municipiului Medgidia implementează un număr de 18 proiecte cu fonduri guvernamentale și europene nerambursabile, în valoare totală de 119.840.731 lei, care vizează toate domeniile importante: infrastructură, sănătate, educație, social, cultural și sportiv. De asemenea, un număr de alte 15 proiecte, în valoare totală de peste 180.000.000 lei, la care se lucrează în acest moment, vor fi realizate cu fonduri europene, guvernamentale și din fonduri proprii”, spunea Valentin Vrabie înainte de alegeri, la prezentarea bilanțului de activitate.

Citește și: Valentin Vrabie a depus jurământul și promite să continue dezvoltarea Medgidiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cristina Dumitrache: „Când interesul politic este mai mare decât sănătatea și siguranța românilor, vreți alegeri parlamentare!?”

mar nov. 10 , 2020
Deputatul PSD de Constanța Cristina Dumitrache opinează că organizarea scrutinului reprezintă un risc uriaș. „Președintele Iohannis și  PNL insistă însă ca alegerile să se desfășoare la termen pe 6 decembrie. În luna aprilie când erau 200-300 cazuri pe zi, președintele considera că alegerile nu se pot ține în siguranță și […]
Cristina Dumitrache

V-ar putea interesa și: