Cristina Rizea, deputat USR PLUS, a ajuns agent electoral pentru un primar PSD

https://www.ct100.ro/cristina-rizea-coordonator-plus-regiunea-sud-est-de-la-gestionar-al-unui-chiosc-telegraf-la-director-economic-intr-o-firma-cu-un-singur-angajat/

Cristina Rizea, deputat USR PLUS, susținea zilele trecute că un primar din Constanța nu a dat avizele unui proiect important pentru județul: Alternativa Techirghiol, adică drumul care va uni municipiul Constanța de sudul litoralului. E vorba despre primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu.

Deputata întrebase la DRDP Constanța, de unde a și primit răspunsul. Avizele au fost însă acordate în răstimpul de la trimiterea întrebării la primirea răspunsului. Cum l-a primit, nu a mai verificat dacă e corect și a scris pe Facebook că proiectul este blocat.

Ar fi putut foarte simplu să-i întrebe pe cei care se ocupă de mult timp de proiect care este stadiul. De pildă, pe colegul ei de parlament, deputatul Marian Crușoveanu, care a scos din sertar documentele (zăceau de un deceniu) și a repus acest nou drum în dezbatere, a vorbit cu premierul, cu toți factorii implicați. Ar fi aflat că are toate avizele. Ar fi putut, la fel de bine, să îl sune pe președintele Consiliului Județean Constanța, care are grijă ca lucrurile să înainteze rapid. I-ar fi spus că are toate avizele și că documentele sunt deja la București.

În schimb, a ajuns agent electoral pentru primarul PSD Maricel Cîrjaliu, care a avut ocazia să spună – pe bună dreptate – că Primăria Agigea a emis avizele. A făcut-o din greșeală sau voit? Nu e rolul nostru să judecăm.

Deputata Rizea a omis să spună că primarul PSD se laudă cu un nou pod, care este inclus în acest proiect, dar care nu este nicidecum un proiect al PSD. Dimpotrivă, primarul din Agigea a avut 12 ani la dispoziție să îl facă. În tot acest timp, șeful său de partid, Felix Stroe, a fost chiar și ministru al Transporturilor.

Apropo, singura care n-a semnat imediat și a pus ceva condiții a fost primărița din Cumpăna, Mariana Gâju.

Vă recomandăm și:

Maricel Cîrjaliu a ajuns să laude proiectele adversarilor politici. El și PSD ce-au făcut 12 ani?

Primăria Valu lui Traian spune că deputata USR PLUS Cristina Rizea, fost gestionar la chioșcurile Telegraf, s-a apucat să vândă gogoși

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.