Cruzime. Au chinuit un cal. Animalul a ajuns la CMSN

cal
Un cal aflat între viață și moarte a fost salvat, astăzi, de voluntari și de reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Animalul a fost muncit până la ultima picătură de energie și abandonată în zona depoului de tramvaie din zona industrială a orașului. Proprietarii nu au avut grijă de ea și nu i-au înlocuit o potcoavă atunci când s-a rupt. Două fete au păzit-o în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru ca nimic rău să nu i se mai întâmple. ”Este înnebunită de foame”, a declarat Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, care a ajuns la fața locului, pentru a da o mână de ajutor.

Calul a primit de mâncare. ”Are șanse să se facă bine”, a spus doctorul Bîlbă. Reprezentanții CMSN au preluat animalul și l-au dus la microrezervație.

Mai mulți constănțeni și-au exprimat dorința să îi aducă de mâncare.

Cazul a ajuns și în atenția poliției, care a deschis deja un dosar penal.

UPDATE 20.10. ”Mănâncă dar e foarte slăbită, are și semne nervoase câteodată, posibil să fi fost lovită sau să fi suferit de insolație”, a spus Adrian Bîlbă.

cal1

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Peștera face angajări. Mâine, ultima zi de depunere a dosarelor

Sun Sep 4 , 2016
Primăria Comunei Pestera, jud. Constanta (Str Izvorului nr. 25 A, Comuna Peştera, Jud. Constanţa cod poştal 907240) organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinata, a postului de manager de proiect necesar depunerii unei cereri de finanțare în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 (POCU), Axa Prioritară 4: Incluziunea socială și […]
comuna peștera