CS Medgidia a dat startul înscrierilor pentru secția de KEMPO

Start la înscrieri și pentru secția de KEMPO! Vino și începe la CS Medgidia CEL MAI COMPLEX SPORT DE LUPTĂ PROVENIT DIN ARTELE MARTIALE!

De ce Kempo pentru copii?

Primul avantaj, unul vizibil, pe care îl aduce Kempo în viaţa copiilor şcolari este dezvoltarea armonioasă şi puternică a trupului.

Orice acţiune fizică asupra corpului îl face pe acesta să se adapteze modificându-se, astfel copilul va beneficia de o structură osoasă şi o structură musculară mai puternica.

Un sistem imunitar mai puternic, care trebuie stimulat în anumite limite pentru a se adapta şi a se dezvolta. De aceea copiii activi, care fac Kempo, au mai multă putere, au un trup mai zvelt, capacitate la efort şi mai ales rezistenţă la îmbolnăvire. Trebuie menţionat şi faptul că nu numai oasele şi muschii se dezvoltă, ci şi inima, plămânii, sistemul vascular şi sistemul nervos.

Un alt câştig din practicarea Kempo-ului în perioada şcolară este educaţia,disciplina şi dezvoltarea voinţei, lucruri foarte esenţiale în
viitorul unui copil.

PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Sensei Ionel Crînguș, Tel: 0730 947 305

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța reabilitează patru străzi din Faleză Nord

Thu Jun 16 , 2022
Din această seară, vor începe lucrările de reabilitare a străzii Războieni din Constanța, tronsonul cuprins între strada Unirii și Pescarilor. Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni, joi și vineri, între orele 20:00 – 05:00 cu utilaje de frezare pentru decopertarea carosabilului, urmând ca la finalizarea lucrărilor de frezare să fie […]