CS Medgidia a promovat în Liga a III-a de fotbal

CS Medgidia a reușit să obțină promovarea în Liga a III-a, după un sezon extraordinar și plin de momente memorabile.

În meciul retur, fotbaliștii din Medgidia au învins-o pe Voința Cudalbi cu un impresionant scor de 4-1, demonstrând încă o dată valoarea lor. Deși la pauză scorul era egal, Medgidia s-a desprins și a făcut o repriză secundă extraordinară. Pentru Medgidia au marcat astăzi:Dănuț Petrescu (11 m), Cojocaru, Dogaru și Iftime!

„Ne pregătim acum pentru provocările Ligii a III-a și suntem hotărâți să continuăm pe drumul performanței. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie și promitem că vom lupta la fel de motivați și în Liga a III-a!”, au transmis reprezentanții clubului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IPS Teodosie, sfat pentru o femeie abuzată de soț: „Trebuie să îți duci crucea. Soluţia este să nu vă despărţiţi”

Dum iun. 23 , 2024
Ce faci dacă ești o femeie abuzată de soț? Potrivit lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, te rogi la Dumnezeu, dar în niciun caz nu te desparți de soț. IPS Teodosie a sfătuit, într-o emisiune recentă, o femeie care a spus că a fost abuzată psihologic de soț că aceasta „trebuie […]

V-ar putea interesa și: