CS Medgidia mizează pe România

CS Medgidia va fi singura echipă din Divizia A1 la Volei Feminin care va alinia la startul campionatului numai jucătoare românce, iar provocarea va fi cu atât mai mare cu cât, în acest sezon, echipa noastră va găzdui în premieră meciuri de Cupe Europene!

CS Medgidia va debuta în acest sezon cu:

💙Diana Ariton (centru), 💙Larisa Vasilică (universal), 💙Mihaela Jeremić (libero), 💙Mihaela Albu (libero și căpitanul echipei), 💙Bianca Albăstroiu (coordonator), 💙Diana Calotă (coordonator), 💙Ioana Baciu (universal), 💙Ramona Rus (extremă), 💙Alexandra Trică (extremă), 💙Raisa Ioan (centru), 💙Mara Dumitrescu (extremă), 💙Andreea Ordeanu (centru), 💙Loredana Hodorogea (extremă) și un staff format din 💙Florin Voinea (antrenor principal), 💙Radu Began (antrenor secund), 💙Nicoleta Gonțea (președinte secție volei), 💙Diana Mihai (statistician), 💙Valentin Drăghici (kinetoterapeut), 💙Bianca Cojocaru (maseur).

„Va fi un sezon plin de provocări și meciuri tari, unul în care CS Medgidia va debuta pe teren propriu în prima etapă în compania celor de la SCM U Craiova, ca mai apoi să întâlnim în deplasare CSM Târgoviște (campioana României) în etapa a doua și apoi CSM Volei Alba Blaj (deținătoarea Cupei României) în cea de-a treia etapă. Ne dorim să progresăm, să prestăm un nivel ridicat de volei, competitiv și spectaculos și în același timp să dăm șansa viitoarelor jucătoare ale României să se autodepășească pentru că noi credem în ele și știm că împreună suntem o mare familie!”, au precizat reprezentanții clubului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJAS recomandă asiguraților să utilizeze cu precădere în relația cu instituția modalitățile de corespondență la distanță

joi oct. 7 , 2021
Pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, având în vedere incidența infectărilor în municipiul Constanța peste 6/1000 de locuitori, CJAS recomandă asiguraților, persoanelor juridice, precum și persoanelor fizice autorizate să utilizeze cu precădere în relația cu instituția modalitățile de corespondență la distanță, respectiv telefonic, prin email sau serviciile prin poștale.  Astfel, […]
casa judeteana de asigurari de sanatate

V-ar putea interesa și: