CSM Constanța, pe ultimul loc în grupele EHF European League la handbal masculin

CSM Constanța a pierdut și ultimul meci din cadrul Grupei Principale IV a EHF European League la handbal masculin.

CSM Constanța a ratat calificarea, clasându-se pe ultimul loc.

Dobrogenii au fost învinși de deținătoarea trofeului, Fuchese Berlin, deși la pauză conduceau la o diferență de trei goluri, scor 35-31 (16-19).

Clasamentul Grupei IV a EHF European League

1. Sporting – 10 puncte (192:176)

2. Fuchse Berlin – 8 p (192:186)

3. Dinamo – 4 p (188:180)

4. CSM Constanța – 2 p (165:195)

Prima clasată în fiecare din cele patru grupe principale se va califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca play-off, încrucişat, pentru alte patru locuri. Ulterior, câştigătoarele din sferturile de finală vor juca în cadrul Turneului Final Four (semifinale, finale).

CSM Constanța este finanțat în principal din bani publici

Sursă foto: Facebook/CSM Constanta Handbal


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asfaltare de peste 7 milioane lei în Ovidiu

mie mart. 6 , 2024
Lucrările de asfaltare in cartierele Tineretului și Sat Vacanță din orașul Ovidiu au fost finalizate, a anunțat primăria din localitate. Lungimea totală a lucrărilor este de circa trei kilometri. Valoarea investiției este de 7.239.573 lei si a fost realizata prin programul Anghel Saligny. Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau […]

V-ar putea interesa și: