CSM Constanța s-a impus în Franța cu 3-1 și merge mai departe în semifinalele ETTU Europe Cup Women

CSM Constanța a triumfat în dubla cu ALCL TT Grand-Quevilly și readuce astfel tenisul de masă de cupe europene la Constanța.

Tânăra echipă a produs șocul sferturilor de finală, eliminând o echipă de Liga Campionilor, chiar pe terenul acesteia, în Franța. Și nu oricum, ci câștigând cu 3-1, mai clar decât în meciul tur de la Constanța, când s-a impus dramatic, cu 3-2!

Vicecampioana mondială de junioare U19 și proaspăt vicecampioană europeană de tineret U21, Elena Zaharia a fost MVP-ul partidei, reușind două victorii senzaționale cu experimentatele Wu Jiaduo și Li Samson, în timp ce mezina echipei, Bianca Mei-Roșu, a câștigat dramatic, cu 6-5 în set decisiv, împotriva unei alte jucătoare mult mai experimentate, Anais Salpin.

S-au jucat, în ordine, Li Samson – Alina Mușat 3-0, Elena Zaharia – Wu Jiaduo 3-1, Bianca Mei-Roșu – Anais Salpin 3-2 și Elena Zaharia – Li Samson 3-1. De pe margine, au fost un sprijin real pentru jucătoarele din teren Camelia Mitrofan, neutilizată, antrenorul Viorel Filimon și psihologul Mioara Șincan. Felicitări, fetelor și staff-ului!

Urmează confruntarea din semifinale cu câștigătoarea duelului spaniol dintre Museo de la Almendra Francisco Morales și UCAM Cartagena. Prima a câștigat cu 3-1 în tur, iar returul se joacă la Cartagena, pe 11 februarie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Departamentul de luptă antifraudă va audia cinci funcționari din Primăria Constanța

sâm feb. 3 , 2024
Departamentul de luptă antifraudă (DLAF) a trimis către Primăria Constanța. Inițial, prima solicitare a fost pentru punerea la dispoziție a documentelor ce au legătură cu lucrările de reabilitare a zonei centrale a orașului. A urmat apoi solicitarea de a audia funcționarii Primăriei Constanța responsabili pentru proiectul „Acces și mobilitate pietonală […]

V-ar putea interesa și: