CT BUS a lansat o aplicație SMART pentru planificarea călătoriilor cu autobuzul în Constanța

Compania de transport în comun a lansat aplicația CT BUS, un ghid de călătorie disponibil pe telefoanele mobile, cu instrucțiuni pas cu pas, de la cea mai apropiată stație de autobuz până la cea mai simplă metodă de a ajunge la destinație.
Primii care au testat-o au fost tinerii din cadrul proiectului “Constanța Capitala Tineretului din România”, invitați special pentru a-și spune părerea cu privire la utilitatea aplicației mobile. Aceștia au avut parte chiar de o demonstrație live la sediul CT BUS și s-au declarat încântați de caracteristicile disponibile.
Prezent la eveniment, primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău i-a încurajat pe tineri să vină cu propuneri și sugestii pentru îmbunătățirea continuă a aplicației. “Vă mulțumesc, faceți un lucru foarte bun pentru că vedeți, testați și apoi dați feed-back.”
“Este o facilitate la care noi lucrăm de multă vreme dar este perfectibilă. De aceea sunteți voi aici, chiar vă rog să vorbiți cu prietenii vostri și să le spuneți că oricând suntem deschiși la critici constructive și orice sugestie pe care o aveți este foarte importantă pentru că voi sunteți utilizatorii, a declarat directorul CT BUS, domnul Bogdan Niță.

“Am descărcat-o sunt foarte mulțumit de ea”.
“E o idee foarte bună, este foarte eficientă, o să o folosesc”, au declarat tinerii care au testat deja aplicația direct pe telefon.

Aplicația CT BUS este concepută pentru a face transportul public ușor de utilizat, atât în municipiul Constanța cât și în stațiunea Mamaia și oferă toate informațiile necesare pentru a ajunge la destinația propusă:
• Când vine următorul autobuz?
• Care este cea mai apropiată stație de autobuz?
• Care este cea mai simplă și rapidă modalitate de a ajunge la destinație?

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

• Verificarea timpului de așteptare în stație pentru linia aleasă;
• Vizualizarea rutei, a poziției reale a autobuzului ce urmează să sosească în stație, cât și a numărului acestuia;
• Identificarea tuturor stațiilor din imediata apropiere printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație (cu timpul de așteptare aferent);
• Instrucțiuni de călătorie pas cu pas, cu îndrumare în timp real, din punctul A în punctul B;
• Cele mai recente notificări: schimbare de direcție, traseu închis sau dificultăți în trafic. Aplicația ajută și la găsirea unei rute alternative;
• Posibilitatea salvării locațiilor în secțiunea ,,Favorite’’;
• Achiziționarea biletelor de transport public prin SMS;
• Vizualizarea tuturor instrucțiunilor și în limba engleză.

CT BUS roagă călătorii să transmită orice sugestie cu privire la funcționarea aplicației, astfel încât aceasta să poată fi îmbunătățită.

Aplicația CT BUS este disponibilă pentru Android și IOS, cât și în versiunea web.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A intrat cu mașina în stâlp

mar ian. 28 , 2020
Un șofer a intrat cu mașina în stâlp în Medgidia. Două persoane au fost rănite. Ambele victime au fost transportate la spitalul Medgidia , constiente, cu traumatisme minore. Conform primelor date, accidentul rutier a avut loc pe fondul vitezei. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul […]

V-ar putea interesa și: