CT BUS: linia 51b și-a reluat traseul cunoscut

CT BUS

 CT BUS anunță publicul călător că, începând de astăzi, 08.12.2020, linia 51b și-a reluat traseul cunoscut.

Linia a circulat deviat în perioada 02-07.12.2020, doar până la Halta Traian, ca urmare a lucrărilor de modernizare a pasajului rutier de pe str. Nicolae Filimon și a pasajului de pe bd. Aurel Vlaicu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Declarații de avere. Primarul Vergil Chițac, o casă în Eforie Nord și un Hyundai i30

mar dec. 8 , 2020
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac deține, potrivit declarației de avere, o casă în Eforie Nord, de 160 metri pătrați, achiziționat în 2008. Tot în Eforie, edilul are două terenuri. Edilul conduce un Hyundai i30, cumpărat în 2008. A pus deoparte 315.000 de lei și 50.000 de euro și nu are […]
vergil chițac

V-ar putea interesa și: