Cu cât se vinde carnea de miel în piețele RAEDPP Constanța

Cu cât se vinde carnea de miel în piețele RAEDPP Constanța

A început comercializarea cărnii de miel în interiorul halelor de lactate din Piața Griviței și Piața Tomis III. Carnea provine de la ferme din județele Constanța și Tulcea, de la miei sacrificați în unități de abatorizare autorizate sanitar veterinar, iar prețurile sunt stabilite de către producătorii locali.

Vânzarea se face cu respectarea legislației în vigoare, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța asigurând toate condițiile de igienă și siguranță alimentară. De asemenea, medici veterinari de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța supraveghează în permanență vânzarea.

„Încă din prima zi avem producători care comercializează în cele două piețe, prețul în acest moment fiind de 40 – 45 de lei negociabil/kilogram, ceea ce este un semnal bun, având în vedere că prețul minim se încadrează între 45 – 55 de lei/kg în supermarket”, a declarat directorul general al RAEDPP Constanța, Teo Hira.

În piețele agroalimentare administrate de RAEDPP se va comercializa zilnic carne de miel, până sâmbătă, 23 aprilie.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vergil Chițac se laudă, din nou, cu un proiect al lui Decebal Făgădău, alias „Bulă”

joi apr. 14 , 2022
În campania electorală, Asociația Constanța Altfel l-a numit de zeci de ori „Bulă”. Acum, fostul președinte al asociației, Vergil Chițac, ajuns primar și din cauza acelor invective, îi continuă proiectele, fără să-i mulțumească, fără nici măcar să-l menționeze. Asta în ciuda faptului că, în prezent, alianța PNL cu PSD funcționează […]
casa embiricos chitac fagadau

V-ar putea interesa și: