Cu cine vrea PSD să câștige Primăria Constanța VIDEO

Primaria constanta

PSD Constanța se pregătește pentru alegerile locale din 2024. Președintele partidului, Felix Stroe, a declarat într-o conferință de presă că după sărbători se vor realiza studii pentru a determina profilul candidatului pe care și-l doresc constănțenii, iar apoi partidul va face măsurători pentru a afla cine stă cel mai bine în sondaje.

„La municipiul vor fi măsurați cel puțin 10 – 12 domni și doamne.”, a declarat Felix Stroe.

Întrebat de Constanța 100%, șeful PSD a spus că unul din cei care vor fi măsurați va fi Horia Constantinescu, actualul președinte al ANPC, care a candidat în 2020 din partea PP-USL împotriva candidatului PSD și a ieșit pe locul al patrulea. Cu el în echipa PSD, este posibil ca astăzi Vergil Chițac să nu mai fi fost primar.

Felix Stroe a ținut să menționeze și un alt nume: Dan Georgescu

„Ne e rușine cu Dan Georgescu? Nu ne este rușine!”, a spus el.

Dan Georgescu este un apropiat al lui Sorin Strutinsky, este manager la Administrația Canalelor Navigabile și câștigă din această funcție de peste două ori mai bine decât președintele Klaus Iohannis.

Felix Stroe a vorbit și de fostul primar, Decebal Făgădău, despre care a spus că este așteptat înapoi cu brațele deschise în PSD. Potrivit unor sondaje, Făgădău stă cel mai bine în preferințele constănțenilor. Detalii aici: Sondaj realizat la comanda USR PLUS: Chițac, Făgădău, Ion

Obiectivul PSD în 2024 este să câștige toate primăriile importante din județul Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat a fost găsit decedat într-un apartament din Constanța

sâm dec. 24 , 2022
Pompierii din Constanța au fost solicitați să intervină la un caz din cartierul Poarta 6, municipiul Constanța. Ușa era încuiată pe interior, iar proprietarul nu mai putea să intre. Până la sosirea pompierilor, acesta a sunat un lăcătuș care a reușit să o deschidă. „În interior a fost găsită o […]

V-ar putea interesa și: