Cu tractorul pe contrasens, pe autostradă

Un incident șocant a avut loc pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea în zona intersecției cu drumul către localitatea Poiana. Un conducător auto a avut parte de o experiență traumatizantă în timp ce circula pe banda a doua în sensul giratoriu.

În momentul în care se apropia de intersecție, șoferul a observat un tractor care circula neobișnuit pe contrasens. Situația s-a complicat întrucât tractorul a virat brusc la stânga, intrând pe breteaua care coboară de pe Autostradă. Datorită vigilenței sale și reacției rapide, șoferul a evitat un teribil accident rutier.

Incidentul a fost surprins de camera de bord a autoturismului, iar înregistrarea a fost postată pe un grup de Facebook, Conduc ca un bou Constanța, dedicat taxării șoferilor indisciplinați în trafic. Imaginile au atras rapid atenția comunității online, stârnind dezbaterea asupra siguranței rutiere și a necesității unor măsuri mai stricte împotriva conducătorilor auto inconștienți.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spital cu durată de viață limitată. Ce nu vă spune primarul Constanței

mie feb. 21 , 2024
Stelian Ion, președintele USR Constanța, a pus puțin lucrurile în ordine după momentul ultra-festiv regizat de primarul Vergil Chițac la inaugurarea spitalului modular din Constanța. „Pavilion modular”, așa cum îl numește, corect, Septimiu Bourceanu, coleg de partid cu primarul Chițac. „Noua construcție, despre care Chițac spune că este primul spital […]

V-ar putea interesa și: