Cultul personalității: la „Gala Excelenței și Performanței Feminine”, Mihai Lupu apare în 24 de fotografii din 24

Consiliul Județean Constanța a organizat, pe 12 martie, un eveniment intitulat „Gala Excelenței și Performanței Feminine”.

Au fost premiate doamne de care Constanța este sau trebuie să fie mândră.

Evenimentul vine la numai o zi după ce PNL, partid din care face parte Mihai Lupu, a organizat ceva similar (detalii AICI). Șeful CJC nu a fost ales de către colegi să înmâneze niciun premiu.

Acum însă, pe pagina sa de Facebook au apărut 24 de fotografii de la gala dedicată femeilor. Mihai Lupu apare în toate cele 24 de fotografii. E drept, într-una din ele este cu spatele.

COMPLETARE. Același set de 24 de fotografii a fost postat și pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Constanța.

Se naște întrebarea: a fost un eveniment pentru doamne sau pentru promovarea lui Mihai Lupu?

Apropo, CJC a plătit 91.950 de lei fără TVA pentru gală din bani publici. S-au servit inclusiv foie gras și icre de Manciuria. Detalii AICI.

Recomandare: „Realizare” a Consiliului Județean Constanța: a reabilitat un drum de 3 km în 18 luni, adică 5 metri pe zi

Iată și mesajul său:

„Societatea are nevoie de repere și de valori la care să se poată raporta. Are nevoie de acei oameni cărora să le pese cu adevărat, de oameni onești și dispuși să ofere totul pentru binele comunității. Despre asta a fost “Gala Excelenței și Performanței Feminine”, eveniment organizat de Consiliul Județean Constanța împreună cu Universitatea Ovidius din Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Ne-am dorit să aducem o recunoaștere și o răsplată simbolică a tuturor eforturilor unor femei de excepție, care au contribuit și contribuie, zi de zi, la clădirea unei societăți sănătoase, bazate pe valori solide. Aceste doamne și domnișoare, consacrate sau aflate la început de drum în carieră sunt adevărate modele de profesionalism, perseverență și dedicare și au oferit societății ceea ce au mai bun. Ne-au făcut mândri prin obținerea unor rezultate excepționale în sport, ne-au îmbogățit instituțiile din punct de vedere cultural, educațional, științific sau au adus un aport substanţial mediului de afaceri, de care județul are atât de multă nevoie pentru a se dezvolta durabil. Şi, bineînteles, lista nu se opreşte aici. Avem exemple feminine de excelenţă în absolut toate domeniile de activitate, femei care, sunt convins că, într-un anumit moment al parcursului lor profesional vor urca pe această scenă. Astăzi, şi în fiecare zi a carierei lor, le asigurăm de întreaga noastră preţuire şi susţinere. Felicitări şi mult succes în tot ceea ce v-aţi propus!”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Cultul personalității: la „Gala Excelenței și Performanței Feminine”, Mihai Lupu apare în 24 de fotografii din 24

  1. Cand o vad pe francușa de cotnari…dama de companie a sportului constantean…si la propriu si la figurat, mi se face sila

  2. Paunul este asociat cu conceptul de vanitate. Vanity of vanities, all is vanity! (Ecc 1:2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanţa organizează dezbatere despre activitățile comerciale și a serviciilor de piață

lun mart. 13 , 2023
Primăria municipiului Constanţa organizează dezbaterea publică pe tema „Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în municipiul Constanţa”, aprobat prin H.C.L. nr.427/2017, cu modificările şi completările ulterioare. Primăria invită operatorii economici interesaţi, asociaţiile şi organizaţiile patronale, ONG-urile sau […]

V-ar putea interesa și: