Cultură cu bingo și capuccino în Constanța

Municipiul Constanța are un regulament de publicitate stradală care interzice excesele. Au dispărut coroanele funerare de pe străzi, dar și mesh-urile de pe Casa de Cultură.

O minune nu ține însă prea mult, mai ales la noi.

„Săptămânal discut cu Poliția Locală pentru respectarea regulamentului de publicitate. Se fac controale, se discută cu proprietarii, se dau somații și amenzi, dar pare că nu e de ajuns. Astăzi de dimineață mă bucuram că a dispărut un mesh din intersecția Brătianu-Lăpușneanu, iar seara a apărut altul pe Casa de Cultură.”, a anunțat pe pagina sa de Facebook consilierul local Cătălin Iacob, USR, unul din artizanii regulamentului.

Casa de Cultură, gazda unei săli de bingo, suportul unui mesh imens care face reclamă la capuccino, este simbolul perfect pentru modul în care este tratată cultura în Constanța.

Una dintre singurele excepții notabile, o adevărată oază în acest deșert, este Teatrul de Stat Constanța.

Sursă foto: Cătălin Iacob/Facebook

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța anunță noi locuri de parcare, dar nu și parcări supraetajate

Wed Apr 6 , 2022
Primăria Constanța a anunțat că pe strada Viorelelor din cartierul Poarta 6, porțiunea carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor și asfaltare. „Pentru a crește rezistența căii de rulare, s-au turnat două straturi de asfalt, binder și uzură.”, spune primăria. Pe același tip de […]
aleea-Timonei-1