Cum a ajuns Horia Constantinescu să aibă 180 de oi VIDEO

O parte din oile lui Horia Constantinescu
O parte din oile lui Horia Constantinescu

Horia Constantinescu, comisarul șef al Protecției Consumatorilor Constanța, și-a cumpărat anul trecut o fermă în județul Constanța.

A cumpărat și câteva oi și vaci, cu gândul de a face acolo un loc unde se pot caza copii, unde pot petrece câteva zile aproape în natură.

Se pare însă că Horia Constantinescu este un fermier mai bun decât și-a dorit.

„Cele 60 – 65 de oițe inițiale s-au făcut acum 180, din care 10 berbeci, din cea mai bună rasă de carne, Suffoll. Nu știam că nu rămân berbecuți, ei se fac berbeci de 120 – 140 de kilograme. În fața lor, gardul nici nu există. Văcuțele s-au înmulțit. Am achiziționat văcuțe de lapte. Cred că ele nu au înțeles că le-am luat pentru lapte și mi-au fătat toate tăurași. Acum caut să găsim binevoitori să ne scape, le dăm la ce prețuri vor, că altfel nu mai contenim cu păscutul și înmulțitul”, a spus acesta, în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV.

https://www.facebook.com/482887325059745/videos/3430484410343318

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA pe bulevardul Tomis din Constanța

Tue Aug 18 , 2020
Pentru de remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 225 mm, de pe bd. Tomis nr. 64 – 66 (zona Miga), din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe banda 3 de circulație și pista de biciclete de pe […]
raja