Cum a ajuns Mihai Lupu într-un pelerinaj în Israel alături de IPS Teodosie și cine a plătit VIDEO

Mihai Lupu este botezat de IPS Teodosie în apa Iordanului

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a explicat, la solicitarea Constanța 100%, de ce a fost însoțit în pelerinajul recent în Israel de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, membru PNL.

„L-am întrebat dacă vrea să meargă, a spus că vrea. L-am apreciat că a salvat Brâulețul. Este un om credincios, se spovedește, se împărtășește. Mi-a făcut mare plăcere această companie.”, a spus arhiepiscopul.

Întrebat, acesta a mărturisit că speră să-l ia și pe primarul Vergil Chițac într-un pelerinaj.

„Trebuie să-l lase o doamnă.”, a mai spus IPS Teodosie.

Arhiereul a precizat că Mihai Lupu și-a plătit singur drumul.

V-ar putea interesa și:

Într-un tricou Palm Angels cu mânecă lungă care costă cât salariul minim pe economie, președintele CJ Constanța a fost în pelerinaj la locurile sfinte alături de IPS Teodosie

Județul Constanța, în faliment sub conducerea lui Mihai Lupu și a PNL – USR


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Firma care face profit 125.000 lei pe zi vrea să construiască un bloc între case, USR se opune. Cocargeanu: „Dacă este legal, nu înseamnă, neapărat, că este și oportun”

sâm dec. 24 , 2022
USR Constanța a anunțat că nu va vota un plan urbanistic de detaliu inițiat de primarul Vergil Chițac care ar permite construirea unui bloc de 6 etaje în cartierul Palazu Mare. Firma care vrea să facă investiția este Cambela Prod, din Tulcea, care a avut probleme în instanță cu Asociația […]

V-ar putea interesa și: