Cum a devenit pelicanul Costică vedetă TV

pelican

Pelicanii de la Microrezervația din Constanța au trecut cu bine de codul galben de ger. După ce au stat la adăpost aproape două săptămâni, aceștia au fost din nou eliberați în țarcul lor. Vedeta zilei a fost însă, Costică, un pelican în vârstă de 5 ani, anunță Dobrogea TV. 

Urmăriți știrea de mai jos pentru a afla de ce.

Pelicanul Costică a venit în microrezervație acum cinci ani. Despre el a făcut un reportaj și ProTV, în vara anului trecut.

Alte detalii puteți despre acțiunea de astăzi, printre care și declarații ale directorului Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă, puteți vedea aici:

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

LEROY MERLIN deschide primul magazin din Dobrogea

joi ian. 28 , 2016
LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 12 februarie, la ora 08.00, în orașul Constanța cel de-al nouălea magazin din rețeaua proprie. Magazinul ce se întinde pe o suprafață de 11.800 mp este situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207 și […]

V-ar putea interesa și: