Cum a luat țeapă Cătălin Anghel de la hotelul Phoenicia

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cătălin Anghel și Mohammad Murad

Cătălin Anghel, antreprenor și politician, a povestit, astăzi, un episod neplăcut în relația cu hotelul Phoenicia, patronat de Mohammad Murad.

Iată ce a scris.

„Acum câțiva ani căutam un loc unde să fac ziua fetiței mele. E născută vara, Împlinea 7 ani. Am zis să nu îi facem ziua la un loc de joacă acoperit, să căutăm ceva în aer liber, cu un loc de joacă, eventual o piscină, poate și pe malul mării.
Făcusem de curand o vizită la Phoenicia din Mamaia, hotel recent deschis și care avea facilitățile care se potriveau dorințelor noastre.
Am luat legatura printr-o cunoștiință chiar cu managerul locului, ne-am înteles pentru o dată, un pret, un numar de invitați și am invitat părinții tuturor colegilor de școală, prietenii apropiați. Am vorbit chiar și cu domnul Mohammad Murad la telefon.
Am povestit invitaților ce frumos va fi la petrecerea fetiței, de facilități, le-am zis să-și ia costumul de baie. Ce mai, urma o petrecere memorabilă. Toate lucrurile erau clar stabilite și nicio clipă nu m-am gândit la ce va urma să se întâmple…

Surpriza neplăcută a intervenit cu o seară înainte de data anunțată a petrecerii, când am primit un telefon de la Phoenicia prin care eram anunțat că evenimentul nu mai poate avea loc la ei, că nu mai dorește domnul Murat. Se răzgândise pur și simplu. Nu existau alte motive, plauzibile sau nu.

Șoc și groază!
Cum să-i spun eu copilului asta? Cum să spun tuturor copiilor / colegilor / prietenilor că nu se poate face petrecerea promisa, bălăceală la piscină și toată distracția mult așteptată?

Cam acesta este nivelul seriozității și al serviciilor marelui investitor în unități hoteliere din România, om dat exemplu zilele acestea și care critică elanul cu care își face treaba Protecția Consumatorului, critică asumată iată și de Prim-Ministrul în funcție.

PS: Cineva m-a ajutat să găsesc alt loc pentru ziua fetiței. Nici vorba de piscină, malul mării sau imaginea proiectată copiilor. Dar am reușit totuși să organizez o petrecere decentă și in care copiii s-au simțit bine.”

Cel care l-a ajutat este Sorin Lucian Ionescu, gest pentru care Cătălin Anghel i-a mulțumit public.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

One comment

  • ce inghesuiala de pupat dosul la acest Murad din partea policitienilor patriei, ce spoiala, ce manea politica, ce adunatura de mafie, ce pupaturi tipic comuniste, de astia nu mai scapam! mari investitori, ia sa fie controlati de ANAF si de OPC, colcaie mizeria si frauda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.