Cum a parcat un ieșean în Constanța

Cum a parcat un ieșean în Constanța
Mașina este parcată în stradă, în intersecție

Șoferul unei mașini cu numere de Iași a reușit o parcare deosebită în Constanța.

Posesorul Daciei Logan s-a gândit că cel mai bun loc pentru a-și lăsa mașina este pe stradă, în intersecție. S-a întâmplat lângă blocurile construite în timpul administrației Mazăre pentru tineri, pe strada Baba Novac, la intersecție cu strada Eduard Caudella. La început am crezut că este vorba despre o mașină care stă la coadă pentru a ieși în stradă, dar în scurt timp mi-am dat seama că era vorba despre o mașină oprită.

E drept, în zonă nu sunt locuri de parcare, pentru că Mazăre a construit peste 1.000 de apartamente, dar mult mai puține locuri de parcare. Peste drum este un teren viran, unde se mai pot lăsa mașini, dar e plin de noroi, mai ales după ce plouă. Așa se face că în zonă se parchează neregulamentar în fiecare zi. După cum vedeți și în imagine, nu este singura mașină de acolo. Ceilalți șoferi le-au urcat însă puțin și pe trotuar, pentru a face mai mult loc celor care fac dreapta. Dimineața și după-amiaza, în zonă se creează oricum ambuteiaje.

Am sunat în urmă cu câteva luni la Poliția Locală, dar aceasta nu poate amenda decât șoferii care sunt lângă mașină, în aceste situații. Am făcut o sesizare și la Poliția Rutieră, iar un angajat a spus că este dificilă procedura de amendare, mai ales în cazul în care vorbim de mașini din alt județ, pentru că trebuie purtată o corespondență cu proprietarul mașinii pentru a se afla cine e la volan. În cazul mașinilor deținute de firme este la fel de complicat. Soluția, au spus cei de la Rutieră, este ca mașinile să fie ridicate de acolo de un utilaj special. Acest lucru ar trebuie să se întâmple de la jumătatea lunii martie. Detalii AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Reprezentanții Rusiei, invitați de primarul Decebal Făgădău la deschiderea târgului de turism

Sat Feb 23 , 2019
La invitația primarului Constanței, D. Făgădău, în data de 21 februarie 2019, reprezentanții Consulatului General al Federației Ruse în Constanța au participat la deschiderea Târgului de Turism al României-2019 la București. Evenimentul este organizat de două ori pe an. Expoziția, care se întinde pe o suprafață de 16 mii de […]