Cum arată blocurile construite de DDN Global SRL în zona Trocadero

Cum arată blocurile construite de DDN Global SRL în zona Trocadero
Casă, casă, bloc, bloc. Fotografie realizată în mai 2022

DDN Global SRL, o societate comercială din Constanța, a ridicat două blocuri în zona Trocadero, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, colț cu Salcâmilor.

Construcția a început prin 2018, iar acum este aproape finalizată. Puteți vedea mai jos cum arată.

Vă reamintim, Stelian Ion, lider USR, a declarat că aceste blocuri nu sunt construite lângă case, dar a recunoscut că, la data când a afirmat acest lucru, nu fusese în zonă să vadă cu ochii lui.

În memoriul de prezentare se scria că blocurile nu vor genera motive de nemulțumire, ba dimpotrivă.

„Analiza investitiei propuse a identificat un impact pozitiv determinat prin crearea unui numar suplimentar de locuri de munca atat in perioada de executie, cat si in perioada de operare, prin dezvoltarea imobiliara a zonei, de realizarea unor spatii comerciale si de prestari servicii la parterul locuintelor. Se apreciaza ca proiectul propus nu va avea impact negativ asupra conditiilor economice locale si nici nu va genera motive pentru nemultumirea segmentului de public local.”, se arată în memoriul tehnic, pe care îl puteți citi dacă dați click aici: DDN_Global_document

Blocurile au 64 de apartamente, din care 14 garsoniere, 41 de apartamente de două camere şi nouă apartamente de trei camere. Sunt prevăzute 65 de locuri de parcare în incintă. Spaţiile verzi propuse sunt în suprafaţă de 1475,60 mp.

DDN GLOBAL SRL are ca acționar unic pe omul de afaceri Niculae Dușu. În 2020 a avut o cifră de afaceri de 3.336.592 lei, un profit de 2.033.500 lei și 11 angajați. Vărul său, Ion Dușu, cu care deține mai multe afaceri, l-a însoțit pe primarul Vergil Chițac într-o vizită oficială în Grecia (la care a mai participat omul de afaceri Stere Samara).

Potrivit Confidas.ro, Niculae Dușu este implicat în mai multe firme care au avut, în 2020, o cifră de afaceri de 255.793.860 lei.

Sursa: Confidas.ro

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițiștii au tras patru focuri de armă pentru a opri un bărbat care conducea drogat și fără permis

Tue May 17 , 2022
Un bărbat a fost reținut după ce a fost depistat conducând fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În cursul zilei de duminică, în jurul orei 17.30, în timp ce se aflau în patrulare în cartierul […]