Cum arată cea mai scumpă vilă scoasă la vânzare în Constanța

Cea mai scumpă vilă scoasă la vânzare în Constanța are un preț de listă de 2.100.000 de euro.

Imobilul are 4 nivele: demisol, parter și două etaje, fiecare dintre ele cu compartimentare și destinație diferită, după cum urmează:

  • Demisol – garaj pentru minim 6 mașini, sala de petreceri, sala de sport, sala de balet, saun, baie, spatii de depozitare, spatii tehnice pentru centralele termice si bazinele de rezervă de apa.
  • Parter – Living, dining, bucatarie, 2 dormitoare, birou, 2 bai, dressing, 2 terase.
  • Etaj 1 – 4 dormitoare, 3 bai, 3 terase, 3 dressing-uri.
  • Etaj 2 – Living cu bucatarie si dining open space, 3 dormitoare, 3 bai, 3 dressing-uri, spalatorie, 2 terase.

Construcția este rezistentă la cutremur de 9,8 grade pe scara Richter.

Casa se află în zona Kamsas. Terenul are o suprafață de 2000 mp, cu deschidere la strada de 50 metri liniari si o adâncime de 40 metri liniari. Nu exista nici o construcție lipita de acesta proprietate. Vila este amplasata central pe spatele terenului, ceea ce a permis amenajarea unui parc de jur-imprejurul casei, cu suprafete generoase de gazon, pomi si plante ornamentale precum si cateva alei din dale. De asemenea, in coltul din dreapta-spate al curtii se afla o piscina luxoasa cu instalatii de filtrare si incalzire a apei, precum si un foisor dotat cu bar, bucatarie si gratare, o zona ideala pentru petreceri in aer liber. Toata aceasta zona este inconjurata de plante si pomi ornamentali, oferind maximum de intimitate.

Imobilul se vinde mobilat si utilat.

Mai multe știri din domeniul imobiliar puteți citi în categoria specială a ziarului Constanța 100% – click AICI.

Sursă foto: imobiliare.ro

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Topul celor mai căutate destinații pentru vacanța de iarnă

Thu Dec 5 , 2019
Desi vacantele de Craciun sau revelion sunt printre cele mai scumpe din intreaga perioada a anului, romanii continua sa profite din plin de zilele de concediu si sa se bucure de experiente inedite in alte tari. Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo.ro a analizat cautarile de zboruri cu […]