Cum arată cel mai nou sens giratoriu din orașul Constanța

Intersecția bulevardului Mamaia cu strada I.G. Duca a fost resistematizată.

Noul sens giratoriu situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada I.G. Duca a fost amenajat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Măsura a fost luată pentru a preveni blocajele rutiere formate și pentru creșterea siguranței circulației în intersecție pentru toate categoriile de vehicule și eliminarea conflictului de viraj de stânga pentru autobuzele și celelalte autovehicule ce ies de pe strada Constantin Brătescu spre bulevardul Ferdinand.

„Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră!”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO Opt români, aduși din Italia în țară cu o aeronavă a Forțelor Aeriene Române

sâm mart. 14 , 2020
O aeronavă de tip C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române a efectuat ieri la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne, un zbor pe ruta București – Roma – București, pentru readucerea în țară a opt cetățeni români din Italia. Repatrierea cetățenilor români se realizează ca urmare […]

V-ar putea interesa și: