Cum arată curtea interioară a Consiliului Județean Constanța, „înfrumusețată” cu 100.000 de lei

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, și-a dorit ca instituția pe care vremelnic o conduce să arate mai frumos. Din acest motiv, în toamna anului 2022 a acordat un contract unei firme din Mihail Kogălniceanu pentru 86.380 de lei fără TVA, adică puțin peste 100.000 de lei, TVA inclus.

Contractul prevedea amenajarea peisagistică pentru curtea interioară a Consiliului Județean Constanța, care are 450 de metri pătrați, și despre intrarea în instituție, de 120 de metri pătrați.

Consiliul Județean a dorit să se planteze gazon, flori și arbuști, piatră decorativă, lămpi solare, ghivece decorative, sistem de irigare cu aspersor.

Firma trebuia să planteze, printre altele, 400 de bucăți de varză decorativă, 500 de crizanteme galbene, 300 de crizanteme roșii, 200 de crizanteme albe, 40 de trandafiri pomișori, 18 lămpi solare, două ghivece decorative.

Varza decorativă (Brassica oleracea acephala) este o plantă bienală, dar numai în primul său an de viață are valoare ornamentală. În al doilea an formează flori, fructe și semințe.

Achiziția a fost în dosarul DNA, care a renunțat însă la acuzații.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANPC a amendat Cetelem pentru modificarea unilaterală a condițiilor contractuale

vin mart. 1 , 2024
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a desfășurat o acțiune de control la operatorul economic, BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA Paris, sucursala București, care a anunțat demararea procedurilor de sistare a operațiunilor din România ale diviziei de consumer finance, Cetelem, începând din 2023. În urma verificării prin sondaj a unor […]

V-ar putea interesa și: