Cum arată grădinița renovată de Solid House

Părinții și copiii care sunt înscriși la Grădinița nr. 36 Steluțele Mării din municipiul Constanța au avut parte de o surpriză azi, în prima zi de școală.

Așa după cum vă anunțam, dezvoltatorul imobiliar Solid House a renovat imobilul. De aceste lucrări vor beneficia toți copiii care învață aici (și este una dintre cele mai mari grădinițe din Constanța), dar și cei care se mută în cel mai nou complex imobiliar construit de companie: cel de pe strada Corbului, chiar vizavi de grădiniță.

Vă prezentăm și câteva fotografii din interior, cu lucrările efectuate, dar și alte imagini de la festivitatea de deschidere a uneia dintre cele mai mari grădinițe din județul Constanța.

„Mă aflu în fața dumneavoastră în calitate de reprezentant al celui mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul României, Solid House. Această călătorie a noastră în domeniul dezvoltărilor imobiliare a început acum mai bine de zece ani, odată cu înălțarea primului bloc, urmat apoi de multe alte proiecte în Constanța și în stațiunea Mamaia. Unul din cele mai recente proiecte ale noastre se află chiar în vecinătatea grădiniței, de aceea Solid House a ales să investească în comunitatea locală, în copii, deoarece ei sunt viitorul comunității noastre, și, împreună cu doamna directoare, care ne-a prezentat o serie de necesități, am ales să efectuăm reparații în cadrul grădiniței, pentru ca cei mici să-și desfășoare activitatea într-un mediu cât mai plăcut. Vă urez să aveți un an școlar plin de succese. Spor la învățat!”, a spus reprezentanta Solid House.

Complexul imobiliar pe care Solid House îl construiește vizavi de grădiniță este unul din cele mai moderne din Constanța. Adresa exactă este strada Corbului, nr. 3. Complexul va fi alcătuit din 3 corpuri cu 10 etaje, dar și cu două etaje la subsol.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.