Cum arată Grădinița „Steluțele Mării”, în care au investit Asociația de Părinți, Primăria Constanța și Solid House

Grădinița cu Program Prelungit „Steluțele Mării” din Constanța este un exemplu de bune practici pentru orice unitate de învățământ din România, consideră Primăria Constanța.

Grădinița a beneficiat în ultima perioadă de „investiții masive”, spune primăria, prin  eforturile comune ale municipalității, investitorilor privați și Asociației Părinților.

„Grădinița arată astăzi minunat  datorită municipalității care și-a dat mâna cu investitorul privat și cu Asociația Părinților care ne ajută foarte mult. Grădinița a beneficiat de lucrări serioase. Avem gresie pe toate holurile si casa scărilor, avem chiuvete noi și gresie la nivelul băilor, avem fațadă nouă iar municipalitatea ne-a realizat lucrări ample, de o valoare foarte mare în ceea ce privește schimbarea instalației electrice și am să dau și suma, 223 de mii de lei. Acest lucru s-a realizat anul trecut, municipalitatea ne-a acordat bani și pentru procurarea unei plite electrice, fiind peste 300 de copii la masă cele vechi nu erau suficiente, am realizat instalația electrică și  sonorizare Exit , iar cu ajutorul Asociației Părinților realizăm foarte multe lucruri,  începând de la curtea grădiniței, parcul de joacă, elementele de decor și aprovizionarea cu materiale de igienă și tot ce este necesar pentru asigurarea unei activități în siguranță și igienă pentru copii. Îi așteptăm în continuare pe toți cei care pot veni cu investiții. Noi, cu ajutorul Primăriei Municipiului Constanța, vom efectua și  alte lucrări pentru care am depus note de fundamentare suntem o grădiniță plină, 440 de copii noi ne bucurăm de orice investiție de orice bănuț care poate veni în ajutorul dotării și amenajării unui spațiu atractiv pentru copiii orașului.”

Georgeta Adam, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit „Steluțele Mării” Constanța.
grădinița steluțele mării

Pentru acest an, grădinița a mai primit de la Primăria Municipiului Constanța suma de 18.100 de lei pentru lucrări de reparații și amenajare grupuri sanitare și 8.165 lei pentru reparații parțiale hidroizolație.

Dezvoltatorul imobiliar Solid House a anunțat că a renovat grădinița Steluțele Mării din municipiul Constanța.

„Mă aflu în fața dumneavoastră în calitate de reprezentant al celui mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul României, Solid House. Această călătorie a noastră în domeniul dezvoltărilor imobiliare a început acum mai bine de zece ani, odată cu înălțarea primului bloc, urmat apoi de multe alte proiecte în Constanța și în stațiunea Mamaia. Unul din cele mai recente proiecte ale noastre se află chiar în vecinătatea grădiniței, de aceea Solid House a ales să investească în comunitatea locală, în copii, deoarece ei sunt viitorul comunității noastre, și, împreună cu doamna directoare, care ne-a prezentat o serie de necesități, am ales să efectuăm reparații în cadrul grădiniței, pentru ca cei mici să-și desfășoare activitatea într-un mediu cât mai plăcut. Vă urez să aveți un an școlar plin de succese. Spor la învățat!”, a spus reprezentanta Solid House, la deschiderea anului școlar.

Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile și la alte unități de învățământ din oraș.

Sursă foto/video: Primăria Constanța

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.