Cum arată malul lacului Tăbăcărie, pe care Primăria Constanța a promis din 2022 că îl reabilitează

Multă vreme nu s-a știut cui aparține malul lacului Tăbăcărie. Misterul a fost elucidat acum prin 2020. Este al primăriei.

„Beneficiarul lucrării „Consolidare mal lac Tăbăcărie – Constanța” era Consiliul Popular al Municipiului Constanța (CPMC), actualul Consiliu Local Municipal Constanța (și implicit Primăria Constanța). Acest mal nu a aparținut niciodată Apelor Române sau structurilor administrative de gen din perioada comunistă. Lucrarea a fost comandată de CPMC și administrată mereu de autoritățile locale. Toată documentația indică foarte clar beneficiarul, valoarea investiției (aproape 10 milioane de lei) și scopul lucrării – consolidare mal și agrement pentru constănțeni. Erau prevăzute zone nautice, Țara Copiilor dar și o zonă pentru expofloră. Nimic din toate acestea nu mai există acum…”, spune fostul director al ABADL, Bogdan Bola.

Malul era într-o stare jalnică. Primăria Constanța a decis să îl consolideze. Instituția a emis joi, 14 iulie 2022, certificatul de urbanism pentru proiectul care vizează reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie.

De atunci până acum nu s-a întâmplat nimic.

Iată cum arătau malurile azi, 19 februarie 2023.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O pisică salvată din ruinele cutremurului din Turcia nu mai vrea să îl părăsească pe salvator

Dum feb. 19 , 2023
Imaginile unei pisici salvate din ruine în urma cutremurului din Turcia au devenit virale, fiind vizionate de zeci de milioane de oameni. Pisica recuperată din blocurile prăbușite în orașul Gaziantep nu mai vrea să îl părăsească pe salvator. Din imagini, se pare că sentimentul este reciproc. Turcia a decis, duminică, […]

V-ar putea interesa și: