Cum arată o parcare din Constanța

Primăria Constanța se laudă că înființează, din când în când, locuri de parcare în spațiile unde șoferii parcau deja mașinile, dar unde nu existau linii trasate, borduri și/sau asfalt.

Uneori, lucrările nu ies chiar cum ar trebui.

Imaginea de sus este realizată astăzi, 4 martie. Este făcută în parcarea din spatele blocului 35B de pe strada Soveja, nr 77.

„Au făcut parcări noi si curățenie. Lucrări executate exemplar in tot orașul.”, a menționat, ironic și amar, un constănțean.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “Cum arată o parcare din Constanța

  1. Dacă lipeau bordurile cu superglue și tot stăteau mai bine, dar așa, doar rezemate de pămînt și cu pelicula de asfalt cad la prima ploaie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au trecut 47 de ani de la marele cutremur din 1977. Cum trebuie să ne pregătim pentru următorul

lun mart. 4 , 2024
Astăzi se împlinesc 47 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Cutremurul din 4 martie 1977 a provocat cele mai mari pagube produse de un fenomen natural din istoria României: la nivel naţional 1.578 de persoane şi-au pierdut viaţa (1.424 în Bucureşti) şi 11.321 de persoane au fost […]

V-ar putea interesa și: