Cum arată o stradă reparată de Confort Urban la începutul anului

La începutul anului, Confort Urban, societate comercială aflată în subordinea Consiliului Municipal Constanța, făcea niște reparații pe o stradă pe care apara, la câteva luni, cratere în asfalt.

Au trecut numai câteva săptămâni, iar gropile au apărut, parcă și mai adânci. Aveți un exemplu în fotografiile din acest articol.

Fenomenul apare constant pe strada Constantin Bobescu. Confort Urban a asfaltat, în 2020, strada din cartierul Compozitori. De fapt, a făcut și infrastructura străzii, care era, înainte, un drum de pământ. Din motive greu de înțeles, pe o porțiunea a străzii nu au mai săpat pentru a pune piatră și tot ce este nevoie, ci pur și simplu au trântit niște asfalt pe pământ. Consecințele se văd și acum.

Asta ar fi cea mai mică problemă. Trotuarele (sau așa-zisele trotuare) pe care le-a construit societatea sunt, de fapt, niște mormane de pietriș, care a fost luat de apă, lăsând în urmă gropi adânci. Asta în cazul fericit în care există astfel de pietriș și nu vorbim de pământ. Primăria Constanța a anunțat că va asfalta 13 străzi și va reabilita 13 trotuare în 2022. Strada cu pricina nu se află pe listă.

V-ar putea interesa și:

Un angajat al Confort Urban, reținut de procurori

Primăria și Confort Urban demontează dispozitivele de blocare a parcărilor

V-ați plătit parcarea? Confort Urban vă verifică

Confort Urban montează pavele pe Șoseaua din Vii
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Starea drumurilor din Constanța, Tulcea, Slobozia, Fetești, Călărași, Brăila și pe autostrăzile 2 și 4

Wed Mar 9 , 2022
DRDP Constanța a transmis care este starea drumurilor din jurisdicția sa în data de 9 martie 2022, la ora 05.00, dar și ce măsuri s-au luat. Starea partii carosabile CAROSABIL:Judetul Constanta: drumuri nationale: uscat; A2: uscat; A4: uscat;Judetul Calarasi: uscatJudetul Ialomita: Slobozia: uscat; Fetesti: uscat;Judetul Braila: uscat;Judetul Tulcea: partial umed/partial […]
drumuri drdp constanta

V-ar putea interesa și: