Cum arată palatul lui Putin, care ar fi costat 1,35 miliarde dolari VIDEO

Alexei Navalnîi, cel mai aprig opozant al președintelui rus Vladimir Putin, arestat la revenirea în Rusia, a lansat marți o anchetă despre o proprietate fastuoasă de la Marea Neagră care i-ar aparține președintelui rus, transmite AFP.

Ancheta, publicată pe blogul opoziției, cu un videoclip YouTube de două ore, înregistrat înainte de revenirea sa în Rusia, susține că proprietatea a costat 1,35 miliarde de dolari și a fost plătită „cu cea mai mare mită din istorie”.

Investigația susține că proprietatea, situată de-a lungul coastei sudice a Mării Negre a Rusiei, este de 39 de ori mai mare decât Monaco și dispune de un cazinou în interiorul unui conac de 17.691 metri, alături de un patinoar și podgorii.

De asemenea, ancheta arată că Serviciul Federal de Securitate (FSB) din Rusia deține aproximativ 7.000 de hectare de teren care înconjoară proprietatea și că complexul a fost finanțat de apropiați ai lui Putin, inclusiv Igor Sechin, șeful gigantului petrolier rus Rosneft și magnatul miliardar Ghennadi Timșenko.

„Este un stat în stat în Rusia. Și în acest stat există un țar unic și de neînlocuit, Putin„, spune Navalnîi.

Ancheta a fost publicată la o zi după ce Navalnîi, care a fost reținut de polițiști la revenirea din Germania, după ce a fost otrăvit cu neurotoxina Noviciok în august, a primit mandat de arestare de 30 de zile.

Militantul anticorupție, de 44 de ani, spune că Putin a ordonat otrăvirea sa, ceea ce Kremlinul neagă cu insistență.

Pe 2 februarie, o instanță va decide dacă pedeapsa de trei ani și șase luni cu suspendare, pe care Navalnîi a primit-o în 2014 pentru fraudă, ar trebui transformată în închisoare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Transporturilor a inclus pe lista de priorități un proiect al deputatului Marian Crușoveanu, PNL

mie ian. 20 , 2021
„Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din planul județean de guvernare al USR PLUS Constanța a intrat pe lista de priorități a Ministerului Transporturilor, condus de colegul nostru, Cătălin Drulă.”, a anunțat USR Constanța, astăzi. Este vorba despre un nou drum care va lega municipiul Constanța de sudul […]
Marian-Crusoveanu

V-ar putea interesa și: