Cum arată pasajul de la Tomis, după reabilitare

pasaj 1

Pasajul pietonal de pe strada Ștefan cel Mare, din zona magazinului Tomis, a fost reabilitat.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a postat pe Facebook mai multe fotografii de la fața locului.

Primarul a promis reabilitarea pasajului din timpul campaniei electorale, iar lucrările au început în luna mai, cu puțin timp înainte de alegeri.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Seathre Fest - festival de tip Babel, cu tineri actori talentați. Vine și Maia Morgenstern

sâm aug. 20 , 2016
Luni, 22 august, ora 20.00, Doors Club găzduiește deschiderea oficială a primei ediții Seathre Fest, care are loc în Constanța, în perioda 22-28 august. Trupa Aici va prezenta, de la ora 21.00, un spectacol de improvizație. Festivalul reunește ateliere de actorie, coregrafie, muzică, improvizație, arta animației și a teatrului de păpuși, […]

V-ar putea interesa și: