Cum arată primul loc de joacă din Energia Residence FOTO

Primul loc de joacă din ansamblul imobiliar Energia Residence este gata. Leagănele și restul pieselor au fost montate.

S-a instalat și un cauciuc special pentru astfel de spații, astfel încât cei mici să nu se rănească în cazul în care se împiedică.

Cei care au cumpărat apartamente aici se vor putea muta în scurt timp.

Ansamblul Energia Residence este situat pe strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor, municipiul Constanța.

Etapa 1 este aproape de predare, lucrările continuă în ritm susținut la etapa a doua. Prețul unui apartament de două camere pleacă de la 69.000 de euro. Apartamentele se predau la cheie, cu baia utilată.

Detalii puteți afla în clipul de mai jos.

Sursă foto: Facebook/Energia Residence


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cum arată primul loc de joacă din Energia Residence FOTO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Seară de muzică și dans de calitate în Peștera. Accesul este gratuit

sâm aug. 13 , 2022
Două frumoase proiecte culturale ajung astăzi, 13 august, în comuna Peștera. Este vorba de Music Crossing County și Dance Crossing County. Orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca va susține un concert de la ora 19.00 și unul de la 21.30. De […]

V-ar putea interesa și: