Cum arată secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța după incendiu

Primele imagini cu Secţia ATI de la Spitalul din Constanţa arată că încăperea a fost distrusă de flăcări.

Surse judiciare au declarat, pentru „Adevărul“, că se merge pe mai multe ipoteze privind cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, primele informaţii arătând că ar fi vorba despre o priza defectă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, vătămare din culpă şi distrugere calificată. La faţa locului se deplasează de la Bucureşti specialişti criminalişti. Anchetatorii vor face cercetarea la faţa locului, iar ulterior vor demara audieri. În cadrul anchetei, se va efectua şi o expertiză prin care să se stabilească concret cauza izbucnirii flăcărilor.

Primele informaţii arată că focul ar fi izbucnit de la o priză defectă, urmând să stabilească dacă în salon era prezent vreun cadru medical şi cum s-a intervenit. Imaginile obţinute de Adevărul arată că Secţia de Terapie Intensivă a fost distrusă.

Articole similare:

Preşedintele României: „Astăzi, din păcate, statul român a eşuat în misiunea sa fundamentală de a-şi proteja cetăţenii”

Tragedia din Constanța, reflectată de principalele agenții de presă din lume

Felix Stroe: „Conducătorii din domeniul Sănătății știau DE ZECE LUNI de deficiențele din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța”

Pacienții de la Spitalul de Boli Infecțioase, mutați în alte spitale

Arhiepiscopia Tomisului: „Sufletele celor decedați în tragicul eveniment vor fi pomenite de către IPS Teodosie”

USR despre incendiul de la Infecțioase: „La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei Manager”Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prim-procuror: „Din informaţiile pe care le am şi pe care am putut să le culeg personal, avem 7 decedaţi”

Fri Oct 1 , 2021
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu (foto), anunţă că doar şapte persoane au murit în incendiul de la Spitalul de boli infecţioase, raportarea iniţială fiind eronată. Acesta a precizat că se fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă. „S-a constituit […]