Cum arată tabla de șah a politicienilor înainte de alegerile pentru Primăria Constanța

Până în prezent, avem următorul scenariu în ceea ce privește alegerile pentru Primăria Constanța.

Un domn care a fost exclus din PNL și a dat în judecată partidul va candida din partea PNL.

Unul care a plecat din PSD și pe care partidul nu îl mai vrea are cele mai mari șanse să devină primar din partea PNL.

Probabil că șefii PSD se întreabă acum de ce ar trebui să schimbe ceva ce pentru ei funcționează.

La USR, cred că problema care se pune este dacă Parlamentul bate Primăria.

Un liberal cu vechime în partid a deschis ușa AUR și a primit binecuvântarea să candideze (o greșeală, în opinia mea).

Un alt liberal care nu mai e liberal dar spune că e mai liberal decât liberalii va intra în joc.

Fostul prieten al lui Radu Mazăre dintr-un partid mic, dar care a sperat toată viața lui să fie mai mare, nu mai are nicio șansă să fie un jucător pentru el. Nici pentru noi.

O doamnă care a lăsat firma îngropată în datorii și creditorii cu ochii în soare este sondată. De ce nu? E o congruență perfectă cu societatea în care se dă din coate.

Cel puțin doi domni, care ar putea fi primari și care cu siguranță sunt mai bine intenționați decât mulți alții și care, sunt convins, ar face lucruri mai bune, nu se vor implica.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Cum arată tabla de șah a politicienilor înainte de alegerile pentru Primăria Constanța

  1. atita timp cit primarul este impins de un partid atunci clar ca are obligatii Sa fure pentru acel partid si ceva pentru el O fi cineva apolitic ? dar si astia au nevoie de finantare pe care trebuie sa o returneze cu dobinda in bani sau in contracte daci tot furt

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Corfu pentru noi a fost dezgustător”

sâm iun. 10 , 2023
O turistă din Australia, care vizitează Grecia de peste 30 de ani, a povestit pe TikTok experiența sa în timpul vacanței pe care a petrecut-o în insula Corfu. Aceasta a afirmat că experiența a fost una dezgustătoare, după ce a văzut foarte multe gunoaie. Ea a povestit toate aceste lucruri […]

V-ar putea interesa și: