Cum arată viața ta ideală?

„Viața după marele salt. Povestea unor oameni care au lăsat totul în urmă în căutarea fericirii.” Este titlul unui articol din The Guardian.

Oameni care au curaj să (se) schimbe. Mulți vor, puțin o fac.

De fiecare dată, totul a pornit de la o nemulțumire, o problemă, de la care s-a născut întrebarea: „Cum arată viața ta ideală?”

Unii dintre noi nu știm răspunsul (e bizar, dar real). Cei mai mulți avem o idee, dar ne este tare frică să facem și cel mai mic pas pe această potecă.

Câțiva renunță la tot și încearcă. S-au mutat pe o plajă din Thailanda, unde pot să mănânce nuci de cocos din copaci, și-au deschis o fermă de curcani, s-au mutat într-un orășel din Olanda, au înfiat un copil adus pe coastele Europei din îndepărtata și săraca Eritree, gătesc pizza în pădure.

După o anumită perioadă, pe care aș numi-o de „desprindere”, se uită în urmă și se întreabă cum oare au putut să trăiască așa cum au trăit, cu zile nesfârșite de muncă, în stres, nefericiți, în esență.

Cred că ar trebui să ne întrebăm, din când în când, cum arată viața noastră ideală. Și să avem curaj să facem primul pas.

Vă recomandăm și:

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.