Cum au fost omorâți teii din Constanța. La ce pericol ne-a expus primarul

O parte din teii tăiați

Municipiul Constanța avea peste 120 de tei pe bulevardul Ferdinand. Mulți dintre ei au fost omorâți și a trebuit să fie tăiați. Copacii erau sănătoși, până când cei care lucrează acolo le-au tăiat rădăcinile ca să încapă bordurile și pistele de bicicletele, a declarat Felicia Ovanesian în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV.

Deși erau un pericol public, se puteau prăbuși oricând, primarul Chițac a refuzat mai mult timp să comunice acest lucru, acuză aceasta, care a subliniat că situația teilor a fost picătura care a umplut paharul și care a determinat-o să își dea demisia.

„Nu comunicăm, că oricum este scandal, oricum vor specula.”, ar fi spus primarul, potrivit declarațiilor Feliciei Ovanesian.

Urmăriți mai jos extrasul din emisiune.

V-ar putea interesa și:

Primăria Constanța, amendată cu 10.000 de lei pentru că a tăiat 16 tei sănătoși

Felicia Ovanesian, dezvăluiri despre corupția din Primăria Constanța


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cum au fost omorâți teii din Constanța. La ce pericol ne-a expus primarul

  1. Similar, pe Lapusneanu, pe partea opusa Liceului de telecomunicatii, toti arborii de matase s-au uscat (irecuperabil) si sunt lasati sa ne zgarie retina. Sper sa nu se astepte pana se umple spatiul dintre borduri cu pamant vegetal. S-ar putea replanta cativa paulownia din parcul Tabacarie, care, oricum sunt mult prea desi acolo (avand in vedere cat vor creste in 5-6 ani).
    Sunt compromisi si artarii din parcul garii, aflati langa canalul termic, carora li s-au taiat jumatate din radacini cand s-a facut decopretarea magistralei termice. O sa-i pastrez in amintire gratie celor cateva fotografii facute acum cateva zile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România se îngroapă în datorii: s-a depășit pragul de 50% din Produsul Intern Brut

Dum mai 21 , 2023
Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a crescut, în februarie 2023, la 706,524 miliarde lei, faţă de 694,91 miliarde de lei în luna precedentă, conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor. Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 50,1%, de la 49,2% în ianuarie 2023. În a doua lună a […]

V-ar putea interesa și: