Cum au serbat elevii și profesorii de la Școala ”Gheorghe Țițeica” ziua școlii. SLIDESHOW

scoala gheorghe titeica

Ziua de 10 aprilie 2017 a fost prilej de sărbătoare pentru elevii și pentru cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” din Constanța. Decalată cu câteva zile față de data de 23 aprilie când este serbat în mod tradițional patronul spiritual al școlii, Sfântul Gheorghe, manifestarea a cuprins activități variate care au pus în valoare talentele elevilor în diferite domenii.

În prima parte a zilei, a avut loc Concursul de matematica ”Gheorghe Țițeica”, devenit tradițional deja pentru elevii ciclului gimnazial. Mai apoi, în curtea instituției constănțene a fost zarvă mare, căci au răsunat încurajările majoretelor care își susțineau echipele preferate la campionatul de fotbal și de baschet atât pentru clasele primare, cât și pentru cele gimnaziale. Câștigătorii au fost recompensați cu diplome și cupe, dar și cu uralele admiratorilor. De asemenea, tot în cursul dimineții, s-au desfășurat și ateliere de creație: desene pe asfalt, pictură pe sticlă și încondeiere de ouă. În plus, tot în cinstea Zilei Școlii s-a lansat a patra ediție a proiectului ”Robocărticel”, prin care se urmărește reînnoirea fondului de carte al bibliotecii instituției prin donații de la elevii școlii.

La ora 14, Teatrul de Copii și Tineret ”Elpis” a fost gazda spectacolului ”Joc de copil”, realizat de către cei mai talentați artiști în devenire, sub îndrumarea Rovenei Paraschivoi, actriță la teatrul sus-menționat. Dans, muzică, teatru, culoare și veselie – atributele unui spectacol care a reunit candoarea mai micilor sau mai marilor aspiranți la celebritate, dar și seriozitatea imprimată de lucrul sub îndrumare profesionistă. Spectacolul a fost urmat de acordarea de diplome elevilor celor mai merituoși ai școlii, care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele și concursurile școlare, fazele județene sau care s-au calificat la fazele naționale. De asemenea, directorul instituției, prof. Sorin Cernăianu, a mulțumit tuturor partenerilor Școlii ”Gheorghe Țițeica”: Inspectorul Școlar Județean, Poliția de Proximitate, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Consiliul Britanic, Alianța Franceză, Biroul de Promovare a Sănătății și Educației pentru Sănătate, Agenția Națională Antidrog, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, AIESEC, organizația ”Mare Nostrum”, fundația ”Dăruiește aripi!”, dar și alte instituții școlare.

”O școală de succes în mileniul al III-lea nu poate fi decât aceea în care profesorii sunt deschiși spre o abordare individualizată și diferențoaliată a procesului de învățământ, aceea în care elevii găsesc în primul rând drumul spre punerea în valoare a talentelor și înclinațiilor personale, aceea în care părinții colaborează cu profesorii într-o dinamică real constructivă.”, a spus directorul Sorin Cernăianu la final.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul de Paște al Delfinariului

mar apr. 11 , 2017
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii își modifică programul. Astfel, în data de 16 aprilie, prima zi de Paști, CMSN este închis. Programul cu publicul se va relua pe 17 aprilie, după următorul orar: între orele 10:30-17:30, la Acvariu, și într orele 09:00-17:00 la Microrezervație. Puteți […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: