Cum depuneți declarații fără să vă deplasați la ghișeele SPIT

spit sigla

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța aduce la cunoștința contribuabililor că atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice au posibilitatea transmiterii declarațiilor fiscale și a documentelor justificative, fără a se mai deplasa la ghișeele instituției, prin următoarele modalități:

1. Online, pe site-ul instituiei www.spit-ct.ro, accesând butonul ,,Depune declaraii online;

2. Online, pe site-ul SPIT la secţiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, unde se autentifică cu nume utilizator şi parolă emise în urma unei cereri depuse online;

3. Prin e-mail (ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro);

4. Prin fax (0241/488566; 0241/488536; 0241/488543;  0241/488545;  0241/488531);

5. Prin poștă, cu confirmare de primire;

Declarațiile ce trebuie completate și documentele justificative se regăsesc pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Persoane fizice/juridice-Documente declarare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce e Lacul Tăbăcărie plin de gunoaie. VIDEO

mie apr. 20 , 2016
Lacul Tăbăcărie este un fel de groapă de gunoi a unor constănțeni. Deși au fost mai multe operațiuni de ecologizare, în multe locuri acesta arată ca o ghenă. Așa se întâmplă, de exemplu, pe latura dinspre bulevardul Mamaia, aproape de Pavilionul Expozițional. Motivul: pescarii amatori care își petrec zilele frumoase […]

V-ar putea interesa și: