Cum explică ministrul transporturilor, PSD, numirile a doi PSD-iști fără experiență în conducerea Administrației Porturilor Maritime Constanța VIDEO

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța are, din februarie, doi noi membri provizorii: pe Suryan Omar Dede și pe Gheorghe Naceades. Primul este fiul consilierului local PSD Dede Perodin, iar al doilea jurist al PSD Constanţa. Sorin Grindeanu a încercat să explice, marți, numirile celor doi și a spus că, de acum înainte, „toți vor trebui să fie buni în ceea ce fac, nu rapizi în a transmite CV-uri”.

Ce îi recomandă pe cei doi să ocupe posturi de conducere în cea mai profitabilă companie din județul Constanța? Constanța 100% a adresat această întrebare ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, care a participat, marți, la o conferință de presă chiar la sediul APMC.

Acesta a părut să ignore faptu că cei doi au fost numiți în funcție în mandatul său.

„Orice ministru care acceptă această demnitate o preia cu pasiv și cu activ. Nu m-ați auzit în aceste luni să dau vina pe vechi moșteniri. De aceea v-am anunțat ce fac eu. Pentru toți, absolut toți, că e portul Constanța, CNAIR, Registul Auto, CFR, toți vor trebui să fie buni în ceea ce fac, nu rapizi în a transmite CV-uri. Această perioadă s-a încheiat și se va încheia la Ministerul Transporturilor.”, a declarat acesta pentru Constanța 100%.

Sorin Grindeanu a revenit și a supus că numirile celor doi au fost făcute în urma unor propuneri făcute din „această zonă”, fără să precizeze dacă este vorba despre PSD sau APMC.

„Toate aceste numiri, indiferent că au fost făcute de ministrul Grindeanu sau de Bode sau de Drulă sau de Mitrea, sau de cine or fi fost miniștri la Transporturi, toate, indiferent de partidul din care provine titularul în funcție, tot timpul lasă un semn de întrebare. Tot timpul. De aceea am vrut să elimin acest semn de întrebare și ce e mai bine decât această decizie de a intra toată lumea pe Ordonanţa corporativă 109, de a nu se strânge CV-uri pe la biroul ministrului, cu diverse propuneri, și să intrăm pe o procedură transparentă, cu firme din afară, care au putut participa la acestă licitație pentru 109, care e pe final și care va duce la un management stabil, la un Consiliu de Administrație stabil și la ceea ce înseamnă criterii de performanță. Cele două au fost propuneri care au venit din această zonă, care sunt interimare, provizorii. Vreau să fiu foarte clar, să subliniez acest lucru, pentru că vom intra pe cealaltă procedură rapid”, a mai spus ministrul.

Recomandare: PSD Constanța are liber la opoziție de la Marcel Ciolacu, dar stă cuminte și nu face VIDEO

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Transferul pentru care părintele unui elev a dat 5.000 de euro mită ar putea fi anulat

Tue Mar 29 , 2022
Inspectoarea pentru învățământ primar din cadrul ISJ Constanța a recunoscut în fața procurorilor DNA că a primit 5.000 de euro pentru a transfera în mod nelegal un elev de la o școală gimnazială la un colegiul național. Banii au fost dați, transferul s-a realizat. Nici DNA, nici ISJ Constanța nu […]