VIDEO Cum explică primarul Constanței că nu a asfaltat toate străzile, așa cum a promis în campanie

decebal fagadau

Decebal Făgădău – fotografia folosită în campania electorală

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, PSD, promitea, în campania electorală din 2016, că va asfalta toate străzile din municipiul Constanța „până în 2018”.

„Până în 2018” înseamnă, în opinia noastră, până pe 31 decembrie 2017. Din păcate, nici până astăzi primarul nu și-a dus la îndeplinire promisiunea.

Primarul a explicat, într-un interviu pentru Ziua de Constanța, de ce nu s-a întâmplat acest lucru:

„Aia era în campanie.”

Decebal Făgădău a spus că atunci era „mult mai optimist și încrezător că poate să biruie birocrația”.

A mai încercat o explicație:

„DNA la Confort Urban lasă urme? Lasă”.

Se referă la faptul că DNA l-a trimis în judecată pe fostul direct al DNA, Viorel Farcaș. Acesta a și fost condamnat, după ce și-a recunoscut vina. Până să fie condamnat, Decebal Făgădău a vorbit în termeni laudativi despre Farcaș.

Mai mult, primarul Constanței a declarat, referitor la promisiunile din campanie referitoare la asfaltare, că el nu are niciun fel de probleme.

„Eu nu am niciun fel de problemă”, a punctat edilul.

„Termenele alea nu mi le-a stabilit nimeni, le-am stabilit eu. Aș vrea să îi văd pe cei care mă critică dacă au reușit în 4 ani să-șischimbe mașina, să-și schimbe mobila”, a mai spus edilul Constanței.

Reamintim că, în perioada 27 iunie – 19 noiembrie 2014, inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel, în calitate de director general al SC Confort Urban SRL Constanța, a solicitat administratorului delegat al unei societăți comerciale (ce deținea în același timp și o funcție de execuție în cadrul SC Confort Urban SRL Constanța) să achiziționeze un autovehicul marca Porsche Macan S pe care să-l pună la dispoziția inculpatului, lucru pe care acesta l-a și făcut. Autoturismul respectiv, în valoare de 425.160,50 lei cu TVA (aproximativ 95.000 euro cu TVA), a fost pus la dispoziția inculpatului cu titlu de folos necuvenit, în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu ale acestuia din urmă, respectiv atribuirea și derularea în bune condiții a unui acord cadru privind servicii de transport rutier și închiriere utilaje încheiat cu societatea respectivă (vizarea facturilor emise de societatea prestatoare și semnarea ordinelor de plată către prestator în perioada ianuarie 2015 – decembrie 2016). Autovehiculul a fost folosit gratuit, exclusiv și permanent de inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel și soția sa, din data de 19 noiembrie 2014 până la data de 17 martie 2016, când administratorul de drept al firmei l-a vândut fictiv soției inculpatului.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

  • dolana mariana

    Explica si el exact ca si ceilalti primari care s-au folosit in campanie e reclama mincinoasa !Ne-am invatat cu astfel de amagiri din patru in patru ani.Nu mai este mult pana departe si vor veni din nou la cersit de voturi.Deabia ii asteptam .

  • De 22 de ani aștept asfaltarea strazii, am albit de câte minciuni au debitat și Mazare și Fagadau și PSD și PNL. Problema la Constanța este că de 22 de ani candidează aceiași oameni și votanții sunt aceiasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.