Cum face un șofer RATC o mică șpagă

O cititoare Constanța 100% a surprins azi un lucru care a deranjat-o și pe care ni l-a adus la cunoștință.
Aflată într-un autobuz al RATC, în municipiul Constanța, a văzut cum o femeie i-a dat șoferului un leu pentru cursă, iar acesta nu i-a spus că transportul în comun este gratuit.
”Poate că nu este o știre wow, dar m-a deranjat gestul. Puțin mai târziu, în alt autobuz, șoferul a refuzat banii unui băiat care îi întindea 1 leu, i-a spus că e gratuit”, ne-a spus doamna.
Pentru conducerea RATC, postăm și o fotografie cu autobuzul în care sunt taxați constănțenii, pentru a verifica informațiile și a lua măsurile care se impun.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Cum face un șofer RATC o mică șpagă

  1. Ei, dar asta nu e noutate!!!!
    Șoferii accepta constant bancnota verde pe tru 1..2..3 statii! Chiar si când călătorul urca de la Gară _unde sunt câteva chioșcuri de bilete!
    La finalul curselor, au buzunarul doldora!
    Dar, daca un elev circula o statie si nu are un amărât de bilet, hienele controloare îl amendează si terorizează!!! 😬

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Localități fără apă și curent electric

lun ian. 9 , 2017
În jurul orei 13.30, RAJA a anunțat că echipele de interventie ale furnizorului de energie au remediat avariile de la nivelul liniilor de tensiune de la sursel si statiile de pompare din Ciobanita, Credinta, Mereni, Osmancea si Dumbraveni. Imediat, s-a reluat pomparea apei catre consumatorii din aceste localitati. Și la […]

V-ar putea interesa și: